Una bona reacció en defensa porta al Cadet Femení 06B a endur-se el triomf contra el Reus Deportiu (52-39)

Updated: maig 4, 2021

El Cadet femení 06B planteja una molt bona defensa davant la qual el Reus Deportiu no va poder refer-se. El matx va estar marcat per l’alt ritme de joc imposat per les reusenques, al que les liles van saber adaptar-se perfectament des de l’inici, aconseguint anar per davant durant tota la primera part. Tornant del descans, i gràcies a un augment de la intensitat defensiva i l’encert en els contraatacs, les de l’Ian van presentar un parcial 15-8, decantant definitivament el marcador a favor de les locals.