Una nova experiència: passar una nit al pavelló del Sagrat Cor

By
Updated: setembre 17, 2018

Com ha de ser passar una nit al pavelló del Sagrat Cor? Sentir la pista sota el teu cos, impregnar-te de l’essència del club, allà on passa tot, l’escenari de tants esforços, de tantes victòries i, perquè no dir-ho, d’alguna decepció. Tot això va ser el Saco Start Season, un mini stage pels equips de minibàsquet del TGN Bàsquet que es va dur a terme de la nit de dissabte a diumenge al migdia.

Així, una cinquantena de nois i noies van allargar l’activitat al pavelló fins entrada la mitjanit. Després del partit del sènior femení A, el sopar va arribar puntualment per tal d’agafar forces per afrontar el mini stage. Així, hi va haver competicions de 3×3 i de triples, on tots els nois i noies van demostrar la seva competitivitat. Tot en un ambient distès.

El moment més esperat era l’hora d’anar a dormir. Era com estar en una immensa casa de colònies però al centre de Tarragona. Tots van anar a buscar els seus sacs de dormir i les màrfegues i es van anar agrupant al bell mig de la pista del pavelló. Les bromes, les rialles i les confidències, van sovintejar fins que es van apagar els llums i la tranquil·litat va arribar. L’endemà, el bàsquet va tornar a ser el protagonista en una activitat pensada per a unir encara més els llaços entre els jugadors i l’entitat.

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *