Una situació estranya: els dies previs a Setmana Santa sense el Torneig de Cambrils

By
Updated: abril 7, 2020

La Setmana Santa és a tocar i el pavelló d’esports municipal de Cambrils es troba en silenci. No hi ha corredisses, ni el so dels xiulets arbitrals, ni els crits dels entrenadors a la banda, ni les mostres d’alegria a la graderia, tampoc les tendres imatges d’uns esportistes consolant els altres en un campionat que és, per sobre de tot, un exemple d’esportivitat i “fair play”.

El Torneig de Cambrils del TGN Bàsquet s’ha hagut d’ajornar enguany per culpa de l’epidèmia de coronavirus que assola Catalunya, l’estat, Europa i bona part del món. El campionat s’havia de disputar entre el 3 i el 8 d’abril, és a dir, durant aquests dies, però el club lila va decidir posposar-lo fins a l’1 de juliol, tot esperant l’evolució de la pandèmia.

Avui, dimarts 7 d’abril s’estarien jugant les semifinals del torneig, tot esperant les grans finals de demà i l’entrega de trofeus en una trobada esportiva que reuneix prop de 1.000 jugadors i jugadores de tota Catalunya, Espanya i alguns punts d’Europa en equips de categories benjamins i fins a infantil, tant masculins com femenins.

Ara només queda el record de l’edició passada i de totes les altres (enguany es complia la 17a edició). El record, i l’esperança.

 

INFORMACIÓ, RESULTATS, CLASSIFICACIONS I FOTOS DE TOTES LES EDICIONS DEL TORNEIG DE CAMBRILS

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.