Uns molt bons 15 minuts permeten el sènior femení B guanyar el Cambrils (44-37)

By
Updated: setembre 29, 2014

El conjunt sènior femení B del TGN Bàsquet va iniciar la seva travessa per la tercera catalana amb un triomf solvent contra el Cambrils. L’equip que entrena Jordi Crespo es va refer d’un inici de domini del rival i gràcies a l’aparició de Salla en pista a partir de meitat del primer període, va canviar la dinàmica del matx. La pivot local va donar més solidesa defensiva a l’equip i va provocar mals de cap entre les interiors visitants que, fins aquell moment, havien pogut jugar amb més comoditat. Així, el segon període va ser de clar domini lila, tombant la truita gràcies a un parcial de 12-3. Aquests minuts i els primers del tercer quart van permetre veure la millor versió del TGN Bàsquet, amb una Daina Martínez molt inspirada en el tir de llarga distància.

Amb tot, el Cambrils va voler reaccionar i va aturar el bon joc local en el quart període. La victòria, tot i que treballada fins el final, no va perillar, i el TGN Bàsquet ja té un triomf en el seu poder.

 

TGN BÀSQUET   44

CB CAMBRILS    37

TGN BÀSQUET: Cos (15), Gil (2), Masvidal (3), Rodríguez (5) i Roig – cinc inicial- López, Vallonrat, Roda (4), Vidal (4), Martínez (9) i Salla (2).3 triples: Masvidal, Martínez i Rodríguez. 9/16 tirs lliures. 17 faltes. Eliminada Roda min 38

CB CAMBRILS: Fortuny (4), Andreu, Ferrer (11), Miralles (12) i Castillo – cinc inicial- Torregrosa, Bautista, Bellon, Roig (7) i Gorriz (3). 1 triple Roig. 4/10 tirs lliures. 15 faltes. Cap eliminada.

Parcials: 12-14, 12-3, 10-11, 10-9

Àrbitre: De Antonio, J.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *