Víctor Neila renova una temporada més com a entrenador de l’equip sènior

By
Updated: maig 24, 2020

El TGN Bàsquet ha tancat la renovació de l’entrenador del primer equip del club, Víctor Neila, per a la pròxima temporada. Es dona continuïtat d’aquesta manera al projecte iniciat per Neila en el seu retorn a les banquetes, aconseguint l’ascens a Copa Catalunya, la categoria que el club havia perdut la temporada anterior. «Ha estat una temporada molt positiva, no només per l’ascens, cosa que no era senzilla, sinó també per aconseguir que l’equip tingués un estil de joc molt clar i que algunes jugadores fessin un pas endavant. Aquesta renovació permetrà donar continuïtat al projecte que vam iniciar l’estiu passat», diu el tècnic lila.

Neila és un reputat entrenador de la demarcació que abans d’aterrar al TGN Bàsquet havia estat nou temporades fora de les banquetes per motius professionals, tot i que mai va deixar del tot la seva vinculació amb el bàsquet. «Al començament vaig notar una mica la inactivitat, especialment en la direcció dels partits, però vaig recuperar les bones sensacions de seguida gràcies a la feina de la resta del cos tècnic i de la implicació total de les jugadores. M’he sentit molt còmode».

La Federació Catalana de Basquetbol va comunicar la setmana passada al TGN Bàsquet el seu ascens a Copa Catalunya en una situació inèdita arran de la suspensió  de la competició pel coronavirus. L’equip lila era líder en el moment de l’aturada de la lliga i, a més, la federació ja havia designat el TGN Bàsquet com a seu de la final a quatre de Primera Catalana Femenina, és a dir, la fase final on es dirimiria qui pujava a la màxima categoria del bàsquet català.

Amb Neila, l’equip ha acabat la temporada amb un balanç de 15 victòries i 5 derrotes, mantenint-se invicte a casa, al pavelló del Sagrat Cor. L’equip ha fet grans partits, mostrant una gran intensitat en el joc i anorreant rivals directes, com el partit contra el Reus Ploms de la primera volta (60-30), en què el TGN Bàsquet va fer tota una exhibició contra un dels seus principals adversaris a la lliga. Amb Neila, l’equip s’ha convertit en el màxim encistellador del grup 2 de Primera Catalana (65,1 punts per partit) i en la millor defensa (45,1 punts encaixats de mitjana).

Neila té per davant, però, un altre repte en la seva segona temporada al capdavant de l’equip lila: consolidar el TGN Bàsquet a Copa Catalunya en la seva tornada a aquesta lliga de màxima dificultat. «Ja tindrem temps de pensar com serà la pròxima temporada, però d’entrada puc dir que allò que hem de fer és tenir un equip competitiu a Copa Catalunya i mostrar una identitat pròpia en el nostre joc», afirma.

El club continua treballant en la confecció de la plantilla per a la pròxima campanya i aconseguir, d’aquesta manera, un equip de garanties.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.