Victòria contra el CB Baix Gaià!

Updated: desembre 5, 2022

Victòria del Preinfantil 10B al Sagrat Cor contra el CB Baix Gaià (67-50); rival que ens havia guanyat a la primera volta de 4. Tenien moltes ganes de jugar el partit els nanos i més venint d’una dinàmica positiva d’entrenaments i de la darrera victòria contra CBT. Vam començar molt actius i pressionant prou bé situant-nos +8 a l’electrònic. Però l’equip va baixar el ritme i cometent massa errors als següents dos quarts i vam arribar -3 al descans.

L’equip continuava bloquejat en atac i hi havia errors en defensa concedint cistelles molt senzilles pel conjunt visitant. Però en arribar al 7ė quart, canvi 360° de l’equip Lila en defensa i en atac que ens va durar fins al final del partit. Molt actius en defensa i encertats en atac amb un poderós parcial de 26 a 6. Partit per creure i com el del CBT per esforçar-se i gaudir al final del triomf. Seguim amb un bon balanç de la segona volta amb 4 partits consecutius guanyant. A continuar treballant per la segona fase TGN!

TGN BÀSQUET 10B 67 – CB BAIX GAIÀ 50
Parcials: 20-13 / 4-14 / 17-17 / 26-6

Les xifres del partit del conjunt Lila: Anas. 6, Adria M, Adria M. 2, Marc Serra 13, Xavi M. 8, Eric F. 8, Guillem 7, Oriol, Hugo 6, Pau Redo 7, Eric López 10.