Victòria emocionant del TGN! (61-60)

Updated: març 7, 2023

Partit molt emocionant el que van disputar els dos equips de Tarragona. El TGN va sortir amb bon peu, atacant la cistella amb agressivitat i amb un bon control del partit. A la mitja part el resultat era de 29-22. En el tercer quart la SalleCBT va passar per damunt de l’equip local amb un parcial de 0-17 i aconseguint un avantatge de 14 punts. En l’últim quart el TGN es va tornar a entonar en atac però la Salle estava molt encertada des de la línia exterior, 4 triples en 4 minuts no permetia al TGN acostar-se en el marcador. En els últims minuts el TGN va aconseguir igualar el marcador i en un final a cara o creu va aconseguir emportar-se la victòria.

TGN BÀSQUET 10A61 – AB SALLE – C.B TARRAGONA – 60

PARCIALS: 14-10, 15-12, 4-21, 28-17

TGN BÀSQUET 10A: Cabré (-), Valls (6), Seoane (28), Parera (-) i Salmeron (6)—cinc inicial— Porta (9), Sanchez (2), Ramon (2) i Bueso (8) i Dominguez (-). LES XIFRES DEL PARTIT: 11/24 tirs lliures | 21 faltes

AB SALLE – C.B TARRAGONA: Estiarte (3), Cordoba (14), Romeu (10), Sanchez (23) i Costa (4)—cinc inicial— Gómez (-), Vian (-) i Viñals (6). LES XIFRES DEL PARTIT: 6/19 tirs lliures | 19 faltes