Victòria Lila davant l’afició! (58-55)

Updated: abril 30, 2023

Partit corresponent a la jornada 25 on el Sènior A ha rebut al Pavelló del Sagrat Cor el Draft Gramenet. L’equip ha competit en tot moment i ha sumat el dotzè triomf a la lliga contra un rival de la part alta de la classificació (58-55).D’aquesta manera, el conjunt dirigit per Marc Rovirosa s’ha acomiadat de l’afició i finalitza el curs 22-23 -com a local- amb un triomf merescut. Així doncs, el TGN Bàsquet Club suma un balanç de 12/13 i se situa a la mitja taula de Copa Catalunya.

El partit ha començat molt favorable al conjunt lila aconseguit un coixí de +17 a l’electrònic. Tot i això, una defensa zonal i el control del rebot ofensiu – on disposaven de més opcions en atac – del Draft han provocat que l’equip visitant tornés a entrar al partit. El TGN ha assolit arribar al descans amb un marcador ‘cap i cua’ de 32-23.

Després del pas pels vestidors, el conjunt Lila ha sortit desencertat en atac i les defenses d’ambdós equips s’han imposat (13-14). En el darrer quart ha estat ‘un cara i creu final’ on el Draft ha anat a buscar el triomf en tot moment, però la bona actuació coral de l’equip lila ha acabat convertint-se en la 12a victòria de l’any i la darrera del curs al Pavelló del Sagrat Cor davant d’unes graderies plenes de gom a gom.

El proper i últim partit de la temporada serà contra SESE A a domicili el diumenge 7 de maig a les 12.15h

”Hem estat capaces de guanyar a Draft que és un equip que està a dalt” – Marc Rovirosa

TGN BÀSQUET A: 58 – DRAFT GRAMENET 55

PARCIALS: 14-10, 18-13, 13-14, 13-18