Victòria per tancar l’any! (44-61)

Updated: desembre 3, 2022

Partit corresponent a la jornada 10 on el Sènior A ha visitat el pavelló del CEJ Hospitalet A i ha pogut sumar el sisè triomf del curs (44-61) per acomiadar amb grans sensacions – malgrat les baixes – l’any 2022.

L’inici de partit ha estat molt igualat amb intercanvis constants en atac, l’equip li ha costat trobar la solidesa defensiva mostrada en partits anteriors, però en l’àmbit ofensiu el TGN ha estat encertat finalitzant el primer quart un punt per sota (20-19). En el segon període, les locals han agafat un avantatge de nou punts al marcador que gràcies al treball coral de tot el conjunt lila l’han pogut escurçar arribant així 34-32 al descans.

A la represa, una defensa espectacular de tot l’equip: tancant línies, ajustant, corregint, saltant… ha permès que l’Hospitalet no pogués jugar còmode i així amb un clar parcial de 6 a 16 agafar la primer avantatge favorable al conjunt tarragoní. L’equip ha pujat el nivell en tots els aspectes del joc i ha jugat molt bé a bàsquet després dels dos primers quarts. El final del matx ha estat còmode pel conjunt lila on només li han anotat 10 punts entre el 3r i 4t període.

El tècnic del TGN Bàsquet, després del partit ha fet la valoració del matx. ”Avui l’equip ha jugat molt bé a bàsquet, aquest triomf ens dona molt positivisme al vestidor. Ara toca parar i després de Reis tindrem sorpreses que ens permetran fer un salt de qualitat a l’equip.” explica Rovirosa.

El pròxim partit de l’equip ja serà al 2023. Apunteu-vos al calendari: dissabte 14 de gener contra el Draft Gramanet A (18.00h) a domicili. ”Ara és moment de parar i tornar després de Reis, Bon Nadal a tothom!” – conclou Marc Rovirosa.

”Molt content per la victòria que ens dona molt positivisme a l’equip ”

CEJ HOSPITALET: 44 – TGN BÀSQUET A: 61

PARCIALS: 20-19, 14-13, 6-16, 4-13