Victòria treballada al Sagrat Cor! (56-49)

Updated: gener 22, 2023

Partit corresponent a la jornada 13 on el Sènior A ha rebut el SESE Bàsquet i ha sumat el setè triomf del curs en un duel en el qual s’ha decidit en els últims minuts del matx (56-49).

Partit complicat contra un rival que juga moltes alternatives defensives i que li agrada jugar possessions llargues. El Sènior A ha plantejat uns primers minuts de partit amb possessions ràpides en atac, però el conjunt local no ha estat encertat en els primers compassos del duel. Arribant al descans (21-24, min 20).

A la represa, el conjunt tarragoní ha sortit desconnectat en defensa, encaixant tres triples consecutius del SESE Bàsquet. El conjunt visitant ha agafat un avantatge de +12 a l’electrònic, però ben aviat ha arribat la reacció del Sènior A. A partir de la intensitat defensiva i l’encert ofensiu – amb una bona circulació de pilota – l’equip lila ha arribat 40-41 a falta dels darrers 10 min de partit. En l’últim quart, el ritme lila s’ha imposat i l’equip dirigit pel Marc Rovirosa ha pogut sumar el primer triomf del 2023 a casa amb un Sagrat Cor ple de gom a gom.

El tècnic Lila després del partit ha valorat el debut de la Paula Ibañez després d’un llarg temps allunyada de les pistes de bàsquet per una greu lesió al genoll. ”Estic molt content per ella, veure-la jugar, gaudir del bàsquet ens dona molta confiança a tot l’equip” Finalment Rovirosa ha destacat el suport de l’afició del TGN Bàsquet que ha omplert les graderies del Sagrat Cor:  ”Veure aquest ambient al pavelló sempre ens ajuda, avui l’afició ha estat espectacular’‘.

Paula Ibañez ha explicat als mitjans del club les primeres sensacions després del seu debut: ”Estava bastant nerviosa, però he notat bones sensacions, fa bastant temps que entreno amb tot l’equip i la veritat és que estic molt contenta a nivell personal i per aquest triomf que ens situa a la part alta de la classificació”.

La pròxima jornada l’equip jugarà diumenge 29 de gener contra l’AB Premià (19.30h) al Palau d’Esports.

TGN BÀSQUET A: 56 – DRAFT GRAMENET 49

PARCIALS: 15-14, 6-10, 19-17, 16-08