Victòria contra el Reus Deportiu!

Updated: gener 20, 2023

Victòria molt treballada de les nostres jugadores del Cadet 08A en el derbi provincial contra el Reus Deportiu. Un partit amb molta ansietat i nervis per part dels dos equips. Com a conseqüència d’això, vam veure un partit amb moltes errades en la passada i en el tir. L’excés del bot i la manca de passes provocava un duel amb un joc massa vertical , poc treball col·lectiu i masses ganes de jugar de manera individual. Només al principi del darrer quart, vam tenir el cap fred per buscar les nostres millors opcions en atac, vam aconseguir jugar en equip. Això, ens va permetre marxar en el marcador amb un parcial de 0-8 que marcaria el resultat final del partit. En els darrers 3 minuts de partit, vam controlar molt millor el ritme, però els nervis ens van tornar a afectar en excés! Un 2 de 8 en tirs lliures en aquests darrers instants van donar una mica d’aire al Reus i sobretot més emoció al final. Al final, victòria lila a domicili contra un gran rival.

REUS DEPORTIU 39 – TGN BÀSQUET 08A: 46
11-15, 13-19, 11 -17, 9-13

Reus Deportiu: Martinez (3), Andreu (4), Vinyes (12), Garcia (3), Aguilar (4)- cinc inicial- Diaz, Gutierrez (8), Montserrat, Farres, Diez (5), Calafell, Vallverdú.

TGN Bàsquet 08A: Amigó (3), Diaz, Écija (12), Casado (3), Menzinger (4) – cinc inicial- Puerto (6), Moreno (5), Martinez (2), Villalba (4), Aragüès, Sanchez (5), Fernandez (2). LES XIFRES DEL PARTIT: 8/22 TL, 2 TRIPLES, 15 FALTES