Albert del Rey deixa el TGN Bàsquet

By
Updated: desembre 28, 2017

[Aquesta notícia es va publicar el 28/12/2017 i es tracta d’una broma que s’emmarca dins del dia dels innocents]

Albert del Rey deixarà de ser l’entrenador del sènior A del TGN Bàsquet les pròximes setmanes. El tècnic ha decidit acabar la seva etapa a la banqueta lila per dedicar-se en cos i ànima a la seva filla, que està a punt de néixer. Del Rey ja ha comunicat la seva decisió a la junta directiva del club, que ha entès la situació i ha desitjat el millor a l’entrenador de l’equip de la Copa Catalunya. «Serà la meva primera filla i soc conscient que això comporta una gran responsabilitat. No podré compaginar el bàsquet, en una categoria tan exigent com aquesta, amb tenir cura de la petita. Ho he parlat amb l’Anna [Pocino, muller de Del Rey i també entrenadora del club] i hem decidit que era el millor per a tots», diu.

Del Rey, però, té entre cella i cella que la seva filla sigui una gran jugadora de bàsquet i, per tant, no estarà massa temps allunyat de l’esport de la cistella i, tal com ha manifestat a la directiva del TGN Bàsquet, «entrenarà la seva filla des de ben petita perquè sigui una gran figura». Per a aquest objectiu, Albert del Rey comptarà amb l’ajuda d’alguns professionals del primer equip del club lila, que ja li han manifestat el seu suport a l’hora d’entrenar la petita. Així, el fisioterapeuta Adrià Adam i el preparador físic Javi Villalba ja han elaborat un planning de treball per cobrir totes les etapes de formació i creixement de la nena.

El TGN Bàsquet busca un relleu per Del Rey i, de moment, estudia tècnics de la casa. Així, el director esportiu, Raül Bonet, és qui té més opcions per ocupar la banqueta lila, tot i que el segon entrenador, Jordi Crespo, també figura en les travesses. Una altra candidata és Montse Martí, excapitana del sènior A i que coneix perfectament la casa. A més, l’aposta de Martí es veu amb molt bons ulls perquè reforçaria encara més el protagonisme femení al TGN Bàsquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *