Àngel González: «El 3×3 és la forma més lúdica de jugar a bàsquet»

By
Updated: juny 27, 2017

Aquest dissabte 1 de juliol el TGN Bàsquet organitza la segona edició del 3×3 Estiu, un campionat que pretén tancar de forma divertida la temporada al pavelló del Sagrat Cor. El seu responsable, Àngel González, considera que aquesta és la millor manera de deixar enrere el curs competitiu abans de les vacances estiuenques: «Sovint, en aquest moment de l’any, els jugadors estan una mica cansats. Les temporades són llargues i això es nota al final. Fer un 3×3 és la millor manera de gaudir del bàsquet perquè és una forma de jugar una mica anàrquica, divertida, on sovint es proven coses noves, jugades més arriscades, en definitiva, jugues per passar-ho bé».

El 3×3 Estiu del TGN Bàsquet està adreçat a jugadors masculins i femenins des de categoria alevina fins a sènior, havent-hi també un apartat de veterans (més de 35 anys). En total, fins ara hi ha 38 equips inscrits i els organitzadors preveuen que se superi la xifra dels 40. «Habitualment el nombre d’equips sènior sempre és més elevada que les de les altres categories però enguany no, hi ha molt equilibri. Pels veterans, el 3×3 és una manera d’ajuntar-se els amics de sempre, tornar a “competir” i després anar a dinar plegats».

El 3×3 Estiu es complementa amb el 3×3 Any Nou que es fa durant les vacances nadalenques. «La participació en el de l’estiu sempre és més gran perquè al Nadal hi ha jugadors que no volen arriscar a una possible lesió perquè es troben a mitja temporada. Amb tot, el format agrada molt perquè, tal com deia anteriorment, permet gaudir del bàsquet i tenir aquell punt de competició». Enguany també hi haurà un concurs de triples i els partits començaran a les 9 del matí.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.