Arriben les tecnificacions d’Alevins al TGN Bàsquet!

By
Updated: març 14, 2023

Aquest any hi haurà tres oportunitats d’assistir a les tecnificacions que organitza el Club: el diumenge 19 de març, el diumenge 16 d’abril i i el diumenge 21 de maig al Pavelló del Sagrat Cor, per als jugadors i jugadores nascuts l’any 2011 i 2012.

El TGN Bàsquet fa anys que aposta per fer aquests entrenaments adreçats no només als jugadors i jugadores de la casa, sinó també a aquells alevins de fora que vulguin millorar les seves qualitats en aquest esport que tant ens agrada. En les tecnificacions els jugadors aniran passant per una sèrie d’estacions on es treballaran aspectes concrets del bàsquet sota la supervisió d’entrenadors i entrenadores del TGN.

La tecnificació es farà en dos torns. A les 10 del matí: els Alevins de 5è (nascuts 2012) i a les 11.30 els Alevins de 6è (nascuts 2011). La durada prevista de l’activitat és d’una hora i mitja. L’accés és gratuït i es farà al Pavelló del Sagrat Cor, que està a l’Avinguda Marquès de Montoliu de Tarragona.

L’accés és gratuït i serà necessària la confirmació prèvia de l’assistència via correu electrònic:  administracio@tgnbasquet.com, per tal de controlar el nombre de jugadors i jugadores que vindran.

Animeu-vos a participar!

Un Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *