Autoescola Nico, nou col·laborador del TGN Bàsquet

By
Updated: juliol 16, 2018

Malgrat ser època estival, un temps en què l’activitat esportiva sembla anar de baixa, el TGN Bàsquet no s’atura. A l’execució dels dos campus d’estiu actualment, ara el club lila ha tancat un acord amb un nou col·laborador de l’entitat que servirà per a reforçar el projecte esportiu que es du a terme des del TGN Bàsquet. Així, Autoescola Nico es converteix a partir d’avui en nou patrocinador de l’entitat. Aquest centre de formació de conductors, situat al carrer Pere Martell 25 de Tarragona, ofereix una gran proposta per a tots aquells socis del TGN Bàsquet, que gaudiran d’uns avantatges exclusius amb el simple fet de presentar el seu carnet.

D’aquesta manera, els socis de l’entitat lila que vulguin treure’s el carnet de conduir B, podran fer-ho per 400 euros, en una oferta que inclou la matrícula, les classes teòriques, la tramitació de l’expedient, el primer examen teòric, el material didàctic i, atenció, 12 classes pràctiques (dues més de l’oferta habitual de l’Autoescola Nico) i, a més, l’examen pràctic. Segons les responsables d’aquest centre de conductors, l’oferta exclusiva pels socis del TGN Bàsquet (dues classes pràctiques i l’examen pràctic) té un valor aproximat de 100 euros.

«Per a nosaltres, aquest acord és molt interessant. Quan em van comentar la possibilitat de col·laborar amb el TGN Bàsquet vaig veure que podia ser molt beneficiós per les dues parts perquè es tracta d’una entitat esportiva que compta amb molta gent jove, que és la que precisament busca treure’s el carnet de conduir i que, per tant, poden ser clients potencials nostres», diu Carolina López, directora d’Autoescola Nico.

Autoescola Nico fa tres anys que es va establir a Tarragona i és hereva de Autoescola San Nicolás, de Torredembarra i que fa trenta anys que es troba en aquell municipi de la Costa Daurada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *