Balanç extremadament positiu en una edició del Torneig de Cambrils de rècord

By
Updated: abril 14, 2017

La catorzena edició del Torneig Internacional de bàsquet i minibàsquet del TGN Bàsquet a Cambrils va acabar dimecres. Aquesta ha estat una edició molt especial per al club lila perquè ha posat a prova tota la seva capacitat organitzativa en haver acollit a 80 equips, tot un rècord històric per aquest campionat que tenia en 70 la millor marca fins ara, del 2015. El club va haver de recórrer a les pistes de bàsquet de l’escola Marinada, situada a pocs metres del pavelló municipal per poder encabir tots els partits programats. L’any passat es va fer servir l’esplanada que hi ha davant l’Ajuntament de Cambrils, però el vent va dificultar la disputa dels enfrontaments. Enguany, amb més de 60 partits diaris dins el poliesportiu, les pistes de l’escola han esdevingut d’una gran ajuda. «Estem molt satisfets, de veritat. Poder organitzar un torneig amb aquest volum d’esportistes, gairebé un miler, i que no hi hagi hagut cap problema en l’apartat esportiu és tot un èxit. Vull agrair a tots els equips la seva bona predisposició fins i tot quan vam haver de fer alguns canvis en el calendari sobre la marxa. Tots van col·laborar i això s’agraeix. El fet que la majoria de participants ja coneguessin el Torneig ho fa tot més fàcil perquè coneixen la dinàmica competitiva. Enguany, a més, també hem utilitzat unes pistes de l’escola Marinada i vull agrair als seus responsables i a l’Ajuntament totes les facilitats que ens han donat», explica Iñaki Liarte, màxim responsable del Torneig de Cambrils.

Segons Liarte, ideòleg i impulsor del campionat, l’allau de peticions de participació d’enguany ha estat tan gran que fins i tot s’han quedat 30 equips fora. «Hem fet un gran esforç per poder acollir el màxim nombre d’equips possible però tenim un límit que ve marcat per les pistes que tenim, les habitacions dels hotels i els nostres recursos humans. Hem hagut de deixar, sentint-ho molt, 30 equips fora però és que era impossible ampliar els participants. Entre 75 i 80 es troba el nostre límit. Hi ha una cosa important en tot això. Nosaltres volem mantenir l’essència del Torneig que és que tots els equips estiguin junts i puguin jugar en un mateix recinte que, a més, es troba molt a prop de l’allotjament. Nosaltres podríem utilitzar el nostre pavelló al Sagrat Cor però no ho volem fer, no volem disgregar la competició enviant equips en autobús aquí o allà. La màgia del Torneig de Cambrils és el format que vam crear i que hem desenvolupat durant catorze anys: la convivència entre esportistes en un ambient lúdic i sa», afirma.

Liarte també es mostra agraït pels missatges d’estima que els diferents clubs li han fet arribar per la bona organització: «És molt bonic comprovar com els equips t’agraeixen la feina que fem, que és enorme. Que et diguin que han estat de primera, que els seus jugadors han gaudit com mai i que volen tornar un altre any és la millor recompensa. Tot això ho podem fer, evidentment, per la gran feina del nostre equip humà, els entrenadors i jugadors del club que treballen incansablement perquè tot surti a la perfecció. Tenim un grup sensacional».

Els clubs van mostrar la seva gratitud a les xarxes socials (aquí alguns exemples):

https://twitter.com/lluisalbert11/status/852497197920923648

https://twitter.com/5oriolperez/status/852821020675235841

 

https://twitter.com/jplanapons/status/852102197211000832

Des del TGN Bàsquet, moltes gràcies a tots.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *