Clínics de Mar Rovira i Òscar de Paula al pavelló del Sagrat Cor (22 de desembre)

By
Updated: desembre 11, 2018

El TGN Bàsquet organitza, juntament amb la Federació Catalana de Bàsquet, un clínic de formació que es realitzarà el pròxim 22 de desembre al pavelló del Sagrat Cor. Els ponents del clínic seran Mar Rovira, psicòloga esportiva i professora de la Federació Catalana de Bàsquet, i Òscar de Paula, cap de centre del PDP (Programa de Detecció i Perfeccionament) i professor de la Federació Catalana de Bàsquet.

Rovira, que farà la seva part del clínic a les deu del matí, explicarà les diferents eines de direcció de partit mentre que De Paula, que iniciarà la seva xerrada a les dotze del migdia en un clínic que du per títol «Spacing i timing en infantil i cadet». L’assistència al clínic (ambdues parts) és totalment gratuïta i està oberta a tothom. Aquells que desitgin un certificat d’aquesta activitat hauran de pagar 10 euros.

«Aquesta iniciativa s’emmarca en el desig del club d’oferir sessions de formació impartides per tècnics experts i que vagin dirigides als nostres entrenadors. Així, en aquest cas hem organitzat el clínic juntament amb la Federació Catalana i això permetrà tothom que ho vulgui, assistir a aquesta formació. La nostra intenció és fer-ne, com a mínim, un per cada temporada», diu Raül Bonet, director esportiu del TGN Bàsquet.

Després del clínic, el TGN Bàsquet farà el seu tradicional dinar d’entrenadors previ a les festes de Nadal. El dinar se celebrarà al Casino, un dels patrocinadors del club lila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *