Comencen les tecnificacions d’alevins de la temporada 2017-2018

By
Updated: novembre 20, 2017

El TGN Bàsquet posa en marxa aquest diumenge una nova temporada de sessions de tecnificació per a jugadores i jugadors alevins. Aquesta és una de les més fermes apostes del club lila en la formació de jugadors de base no només de l’entitat sinó de tota la demarcació perquè aquestes tecnificacions estan obertes a tots els jugadors alevins que vulguin, formin part del TGN Bàsquet o no.

Així, la sessió començarà a les 11.30 del matí i finalitzarà a les 13.30 h. Com sempre, es dividirà el treball en diferents estacions on s’incidirà en l’apartat de joc triat per a cada tecnificació. Així, aquest diumenge, els tècnics del TGN Bàsquet han preparat una sèrie d’exercicis per a millorar el bot i les finalitzacions a cistella. Al final de cada tecnificació es farà una petita competició per posar en pràctica allò que s’ha treballat prèviament.

«Aquests entrenaments són un símptoma de la bona salut del club. En aquestes sessions pretenem que tots els jugadors i jugadores marxin amb detalls i correccions tècniques que després puguin aplicar a la  competició», diu Pau Robert, responsable de la tecnificació d’alevins. Robert destaca l’augment de participació temporada rere temporada en aquestes sessions, fruit del treball seriós del TGN Bàsquet que compta amb una acreditada reputació en el món de l’esport de la cistella.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.