Crònica. L’aleví femení O6 acaba en cinquena posició en la fase final del Campionat de Catalunya mini

By
Updated: juny 13, 2018

L’equip aleví femení O6 va aconseguir una excel·lent cinquena posició en la fase final del Campionat de Catalunya mini que es va disputar el cap de setmana passada a la Seu d’Urgell. Es tracta d’un torneig duríssim, on hi ha els millors equips del país i que va guanyar, per posar un exemple, el Femení Sant Adrià, tot un totpoderós en el bàsquet femení de formació.

El conjunt que entrena Lala López, que no havia perdut cap partit durant la temporada, va enfrontar-se amb l’Uni Girona en quarts de final. Les noies del TGN Bàsquet van sortir molt nervioses al partit, conscients que jugaven contra els millors equips de Catalunya. Les gironines ho van aprofitar i van dominar clarament. Només en els tres períodes finals, els 15 últims minuts de joc, el TGN Bàsquet va demostrar de què era capaç però ja esta massa tard (88-57).

Sense temps per a descansar, dissabte a la tarda el TGN Bàsquet jugava el segon partit, aquest cop contra el CN Tàrrega. A diferència del primer matx, les liles van sortir a totes, mostrant totes les seves capacitats i van vèncer clarament (72-45).

El partit pel cinquè i sisè lloc, contra el CB Cantaires, no va ser gens senzill. El TGN Bàsquet a afrontar el partit amb problemes físics. L’entrenadora Lala López només va poder viatjar amb 9 jugadores, una de les quals estava mig lesionada al genoll i va haver de jugar pocs minuts durant tot el campionat. A més, durant l’escalfament previ de l’últim partit, una altra jugadora es va lesionar, tot i que va poder jugar una mica. El Cantaires és un vell conegut del TGN Bàsquet i les liles ja l’havien derrotat en la competició domèstica. Això va provocar que les jugadores tarragonines sortissin un pèl relaxades i els tortosines ho van aprofitar per a dominar el matx. Així, en la segona meitat, el Cantaires va arribar a dominar per 10 punts de diferència però el TGN Bàsquet va refer-se a temps i es va endur el triomf (44-52).

«Esti molt contenta del treball que hem fet perquè, tot i comptar amb poques jugadores, les noies han fet un esforç increïble a la fase final però també durant tota la temporada, entrenant al màxim», diu Lala López.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *