El 3×3 Any Nou, molt bon bàsquet en un matí d’estrena d’instal·lacions al TGN Bàsquet

By
Updated: gener 5, 2020

El TGN Bàsquet va celebrar ahir durant tot el matí una nova edició del 3×3 Any Nou, un campionat en aquest format que amb el pas dels anys cada cop agafa més força (de fet, serà olímpic a Tòquio aquest estiu). Així, al final van ser 33 equips els que es van inscriure des de les categories mini i fins a sènior per un total de 132 jugadors. Els partits, de 12 minuts de durada, es van disputar en les quatre pistes habilitades a l’interior del pavelló del Sagrat Cor però també en dues exteriors (cal recordar que el bàsquet 3×3 es disputa a mitja pista, per tant, una pista sencera convencional de bàsquet pot acollir dos partits de 3×3 a la vegada).

El TGN Bàsquet va estrenar d’aquesta manera la remodelació de la pista exterior vermella, que ha suposat una inversió de més de 30.000 euros que han pagat a mitges el club i l’AMPA de l’escola Vedruna Sagrat Cor. S’han ajustat les mides de la pista, facilitant el pas pels laterals i pels fons i s’ha instal·lat una superfície antilliscant, a banda de dues noves cistelles.

Els partits que es van veure tot el matí van ser de molta qualitat i els guanyadors van ser:

Categoria alevina:

Guanyador: Naiky

Segon classificat: Minifreaks

Categoria infantil:

Guanyador: Notincappresa

Segons classificat: MVP

Categoria cadet masculina:

Guanyador: Sense nom

Segon classificat: Indomables

Categoria sènior femenina:

Guanyador: Q3

Segon classificat: ATA

Categoria sènior masculina:

Guanyador: Perchunitas

Segon classificat: Raultiquismikis

Els equips van guanyadors van rebre un tortell de reis gentilesa de Panishop, un dels patrocinadors del TGN Bàsquet. Els conjunts que van acabar en segona posició, van aconseguir una pizza de Telepizza, també patrocinador del club lila. Pel que fa al concurs de triples que es va fer abans de les semifinals del campionat 3×3, els guanyadors es van endur samarretes i dessuadores del TGN Bàsquet, els campions van ser:

Categoria alevina: David Neila

Categoria infantil: Guillem Naspler

Categoria cadet masculina: Jan Batista

Categoria sènior femenina: Judit Garcia

Categoria sènior masculina: Francesc Ciurana

 

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *