El Cadet femení 05B fa un segon quart d’ensomni i guanya al CB Vila-Seca (30-57)

Updated: maig 4, 2021

El cadet Femení 05B mostra tot el seu arsenal per arribar a la mitja part amb un alt avantatge vers el Vila-seca. Partit mancat per ritme de joc per part de les visitants, que acaben el primer període per sota el marcador. Amb tot, les d’Adam van sortir al segon quart amb cap fred i canell calent, jugant de manera magistral per aconseguir un parcial de 5-23 que els donaria oxigen per aguantar els 40 minuts amb avantatge en la puntuació. La segona meitat del partit va ser de predomini lila, que tot i no seguir a l’altura del ritme de joc del període anterior, guanya amb claredat els parcials.