El Cadet Masculí 06A encara malament la segona part i perd davant el Barça (36-85)

Updated: octubre 6, 2021

El Cadet Masculí 06A va competir només els dos primers quarts i va perdre clarament a la pista del Barça. A l’inici del partit els del TGN en defensa es van sentir còmodes i en atac van aconseguir generar faltes i trobar bones opcions de tir arribant al descans amb el marcador 35-19. A partir de la segona meitat, el guió va ser completament un altre. El tercer quart va ser nefast: pèrdua de pilotes, mal balanç defensiu i problemes a l’hora de pujar la pilota. Aquests primers minuts de la segona part van condemnar a l’equip lila i ja no van saber com recuperar un mínim control del matx. Va ser un partit amb dues cares ben diferents.