El Júnior Preferent fa un bon partit però acaba perdent per la mínima contra el Joventut de Badalona (70-66)

Updated: novembre 18, 2021

El Júnior Femení Preferent va ser derrotat a la pista del Joventut de Badalona tot i haver fet una molt bona primera part i un últim quart molt lluitat. En el partit d’anada les liles es van mostrar molt inferiors a les verd-i-negres (37-69), però en aquest enfrontament no va ser així. El TGN es va mostrar constant i des del principi amb actitud guanyadora. Les jugadores del TGN van començar dominant clarament. Al minut 6 el marcador era d’1-15, un avantatge molt treballat i amb molt de mèrit. En segon període les tarragonines van seguir amb un ritme de joc molt elevat, però les badalonines es van despertar i van escurçar distàncies per marxar al descans 31-40.

A la segona part les locals van reaccionar apujant la intensitat defensiva i sent molt agressives al rebot. Va ser aquí quan el conjunt entrenat per Manolo Rubio va començar a perdre pilotes i a deixar d’anotar com a la primera part (final del tercer quart 56-52). Finalment les liles van fer un formidable últim temps fins a posar-se a un punt de les rivals, però malauradament no va ser suficient per endur-se la victòria.