El Júnior Femení Preferent guanya després de remuntar contra el CB Granollers (68-62)

Updated: octubre 19, 2021

El Júnior Femení Preferent va derrotar, després d’una remuntada molt lluitada, al CB Granollers. El partit va començar igualat, però al final del primer quart les visitants van aconseguir una petita avantatge gràcies a errades de les del TGN (11-16). Al minut 16 les liles arriben a estar 14 punts per sota del marcador, tot i això les bones accions defensives acaben amb la negativitat de les tarragonines i les torna a posar en la cursa per la victòria; arribant al descans 29-35. El tercer període va ser clau per recuperar el control del partit amb defenses intenses i atacs molt ben executats que van permetre a les júniors fer un parcial 23-11. En l’últim quart les jugadores entrenades per Rubio van demostrar una gran capacitat de concentració en l’encert dels tirs lliures i van endur-se una victòria molt merescuda amb remuntada inclosa. En el partit d’anada les noies del TGN van guanyar per dos punts com a visitants (60-62)